درگیری لفظی سفرای مسکو و برلین در سازمان ملل متحد-راهبرد معاصر
مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات وزیر کابینه صهیونیستی: فعلا در سوریه می‌مانیم المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد عراقچی: امیدواریم سران دی۸ پیام محکمی درباره توقف جنایات اسرائیل به جهان بدهند «تروداویه» و «ستاریه ترنی» توسط ارتش روسیه آزاد شدند سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در اقدامی نادر، سوئیس فعالیت حزب‌الله را ممنوع کرد هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی اشغال ۴۴۰ کیلومتر مربع از اراضی سوریه توسط رژیم صهیونیستی  آغاز نشست وزیران خارجه دی ۸ در قاهره با حضور عراقچی نخستین رئیس‌جمهور فرانسه که به مجازات زندان محکوم شد
بر سر مسائل ونزوئلا؛

درگیری لفظی سفرای مسکو و برلین در سازمان ملل متحد

در حالی که سفیر مسکو در سازمان ملل، آمریکا و متحدانش را متهم به تنظیم یک کودتا در ونزوئلا کرده و ضرب الاجل اروپاییان به دولت مادورو را مضحک خواند، سفیر آلمان در سازمان ملل این اتهامات را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۲ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 28
کد خبر: ۳۵۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ "واسیلی ننسایا"، سفیر مسکو در سازمان ملل متحد در سخنانی در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد آمریکا و متحدانش را متهم کرد که یک کودتا را در ونزوئلا تنظیم می کنند.

وی ضرب الاجل هشت روزه که آلمان و دیگر متحدان اروپایی آن برای دولت مادورو تعیین کرده اند که انتخابات مجدد را اعلام کند مضحک خواند.

روز گذشته چهار کشور اروپایی یعنی بریتانیا، آلمان، فرانسه و اسپانیا اعلام کردند: اگر درخواست مطرح شده برای برگزاری انتخابات ظرف هشت روز آینده با پاسخ مثبت روبرو نشود، آماده هستند تا خوان گوایدو رهبر مخالفان ونزوئلا را به عنوان رئیس جمهور موقت به رسمیت بشناسند.

در این میان "کریستوفر هوسگن"، سفیر آلمان در سازمان ملل متحد، این انتقادهای همتای خود در مسکو را رد کرده و گفت: این بحران یک تهدید آشکار برای صلح بین المللی است.

هوسگن تاکید کرد که در سخنان ننسایا هیچ چیزی درباره هجوم پناهندگان نشنیده است. به گفته وی تا به حال به دلیل بحران شدید عرضه و اقتصادی در ونزوئلا حداقل حدود 3 میلیون نفر این کشور را ترک کرده اند.

خورخه آریزا وزیر امور خارجه ونزوئلا هم ضرب‌الاجل کشورهای بزرگ اروپایی در خصوص برگزاری انتخابات جدید ریاست جمهوری تا نهایتا هشت روز آینده را رد کرده است.

"خوان گوایدو" رئیس پارلمان و رهبر مخالفان ونزوئلا روز چهارشنبه خود را رئیس جمهوری موقت این کشور نامید. آمریکا گوایدو را به رسمیت شناخته و خواستار کناره گیری "نیکلاس مادورو" از سمت ریاست جمهوری شده است. در حالیکه مادورو که در ماه مه سال گذشته در انتخابات ریاست جمهوری به پیروزی رسید، خود را رئیس جمهوری قانونی ونزوئلا می‌داند و رهبر مخالفان را «مهره آمریکا» نامیده است.

تا این لحظه، علاوه بر آمریکا، کشورهای کانادا، دانمارک، برزیل، آرژانتین، شیلی، کلمبیا، هندوراس، کوستا-ریکا، گواتمالا،پاناما، پاراگوئه، پرو و البته کشور گرجستان، ریاست جمهوری موقت گوایدو را به رسمیت شناخته‌اند. در حالیکه روسیه، کوبا، اورگوئه، مکزیک و برخی دیگر کشورهای جهان، همچنان از دولت قانونی مادورو حمایت می‌کنند.

امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه نیز حمایت خود را از مخالفان دولت ونزوئلا اعلام کرده است.

"فدریکا موگرینی"، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هم اخیرا خواستار انتخاباتی مطمئن و آزاد در ونزوئلا شده و حمایت خود را از خوان گویدو اعلام کرده است.

روسیه و ترکیه ضمن محکوم کردن این اقدام اعلام کرده اند که همچنان مادورو را به عنوان رئیس جمهور قانونی و مشروع ونزوئلا به رسمیت می شناسند.

ارتش ونزوئلا اعلام کرده که همچنان از رئیس جمهوری قانونی این کشور حمایت خواهد کرد. نیکلاس مادورو روابط دیپلماتیک کاراکاس با واشنگتن را قطع کرده و خواستار خارج شدن دیپلمات‌های آمریکایی از ونزوئلا ظرف 72 ساعت شده است.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار